Tuesday, December 20, 2016

CATTALAYE MULA MENGADAKAN PAMERAN,PROMOSI & JUALAN


CATTALAYE adalah satu nama baru dalam industri produk kecantikkan yang di usahakan oleh  syarikat Cattaleya  Desire Empire yang berpengkalan di Sungai Petani. Sehingga kini syarikat telah mengeluarkan beberapa produk  seperti produk penjagaan kulit seperti  Cattalaye Beauty Soap, Catalaye Beauty Foundation, Cattalaye Serum.

Disamping itu bagi menjamin dan meningkatkan keberkesanannya pihak syarikat juga mengeluarkan produk berbentuk tablet bagi membantu memutihkan kulit dan mengurangkan berat badan  yang di namakan Cattalaye Skin Brighting & Weight Losing.
Dato Hj. Hasan bersama Produk Cattalaye
di PWTC, Kuala Lumpur.

Menurut Pengurus Pemasaran Cattalaye Umira, syarikat juga ada mengeluarkan Catallaye BB Cushion Cream dan Cattalaye  2 Way Cake Compact Powder dan sehingga kini walaupun produk-produk keluaran Cattalaye masih baru di pasaran namun sambutan yang di terima amat mengalakkan.

“Baru-baru ini pertama kali Pasukan Promosi Produk Cattalaye telah mula mengadakan pameran, promosi dan jualan di PWTC, Kuala Lumpur dan sambutan yang diterima daripada warga kota amat membanggakan."  

"Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan produk ini baik untuk kegunaan sendiri atau untuk  berniaga boleh menghubungi saya Umira  di talian 013-  480 7096”


“Saya harap anda menjadi antara orang yang pertama menggunakan dan mengetahui keberkesanan Produk Kecantikan Cattalaye ini.” Katanya.

No comments:

Post a Comment