Sunday, November 27, 2016

CATTALEYA SKIN CARE DAH BERADA DI PASARAN


Hampir semua lelaki yang tertarik dengan keayuan wajah dan kecantikan seseorang wanita. Jesteru itu golongan wanita sanggup membelanjakan wang asalkan mereka kelihatan cantik.

Jesteru itu syarikat Cattaleya  Desire Empire telah berusaha memperkenalkan beberapa produk kecantikan untuk membantu golongan wanita kelihatan cantik.

Menurut Pengurus  Pemasaran Cattalaye Desire Empire, Umira Saad , Produk Cattaleya telah berada di pasaran lebih kurang 7 bulan lalu dan mendapat sambutan yang amat memberansangkan. 
Umira Saad

“Salah satu produk yang dipasarkan ialah  Cattaleya Skin Care  yang mengandungi Beauty Foundation, Beauty Serum dan Sabun Kolagen  Produk ini membantu golongan wanita kelihatan cantik, ayu dan kulitnya kelihatan cerah.” katanya.

Seterusnya Umira Saad  menjelaskan cara-cara menggunakan produk skin care cattaleya ini, Apabila kita bangun pagi setelah mandi gunalah sabun kolagen bagi memutihkan kulit, menghilangkan parut yang degil pada wajah, membuat kulit dan sel yang mati pada wajah, menghilangkan kotoran daki pada wajah, merawat resdung danmenutupi pori-pori. Kita  akan merasa segar, ceria dan berkeyakinan.

“Kemudian kita sapukan Beauty Serum seluruh wajah. Beauty Serum membantu  untuk menghilangkan jerawat dan jeragat, merawat kulit kering, mengawal minyak, tahan lama, mengilangkan kedutan serta menghaluskan dan melincinkan kulit.”

“Setelah itu kita gunakanlah Beauty Foundation sebagai pengalas makeup untuk membantu menjadi tona kulit sekata, menutupi kekurangan wajah, Sun Block, mencerahkan kulit dan yang penting mesra solat,”

“Manakala di sebelah malamnya kita bersihkan wajah kita menggunakan Sabun Kolegen dan kemudian meratakan Beauty Serum.” kata Umira Saad.

Umira Saad menjelaskan semua produk-produk keluaran  Cattaleya Desire Empire mendapat kelululusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan mendapat sijil Good Malaysia Produk (GMP).


Umira Saad  berkata,  sesiapa yang berminat untuk  mengunakan produk skin care Cattaleya atau inginkan keterangan lanjut dan  mereka yang ingin memasarkan produk Cattaleya  boleh berhubung dengan beliau ditalian 013- 480 7096  atau 012-577 7096. 

No comments:

Post a Comment